Tornar a notícies

Vint anys del Manifest per a un Memorial Democràtic

Una societat amb memòria. "20 anys del Manifest per a un Memorial Democràtic"

Homenatge a totes les persones i les entitats que van fer possible la creació del Memorial Democràtic.

Quan: 22.06.22
Hora: 18h.

Activitat gratuïta 

 

Aforament limitat


Formulari d'inscripció

 

https://forms.office.com/r/vLury1DwuV

 

 

El 22 d’abril de 2002 les entitats memorialistes van organitzar un acte al Gran Teatre del Liceu amb l’objectiu de reivindicar la creació d’un òrgan públic dedicat a impulsar les polítiques públiques de memòria. 

Vint anys després, l’Associació Catalana d’Expresos Polítics i el Memorial Democràtic recorden aquell dia amb un acte a l’Auditori del Conservatori del Liceu on es llegirà de nou el manifest i es retrà homenatge a totes les persones i les entitats que van fer possible la creació del Memorial Democràtic.

Serà un acte emotiu, i a la vegada de reconeixement. Hi participaran el director del Memorial Democràtic, Vicenç Villatoro, i la presidenta del Memorial Democràtic i consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, així com representants de les entitats memorialistes. Durant l’acte es projectaran fragments enregistrats de l’acte del Liceu, es llegiran poemes i s’interpretaran peces musicals.

Durant l’acte es projectaran uns fragments enregistrats de l’actuació del Liceu i es llegiran diversos poemes. A més, Sílvia Comes (veu i guitarra) interpretarà algunes peces musicals acompanyada del pianista Joan Berenguer i del quartet Vozes: Roger Collado (violí), Rebeca Chapoñán (violí), Luis Gómez (viola) i Paula González (violoncel), sota la direcció de Carles Girbau

Contacte
® 2013. Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat
C/ Estelí, 10
08980 St. Feliu de Llobregat
Barcelona
Tel.: 93 666 35 27
cecbll@llobregat.info