Tornar a notícies

La vida és preciosa

Homenatge a Neus Català i a les dones deportades als camps nazis Dimarts, 6 d’octubre, a les 19 h
Auditori del Conservatori del Liceu
Nou de la Rambla, 88
Barcelona

L’acte comptarà amb la participació de Mercè Arànega, que interpretarà l’obra de teatre ‘Neus Català. Un cel de plom’. Posteriorment Marina Rossell, cantautora i vicepresidenta de l’Amical de Ravensbrück, cantarà temes del disc “Cançons de la Resistència” acompanyada de ballarins de la companyia BCN City Ballet amb coreografia de Ramon Oller. Conduirà l'acte l'actriu Sílvia Bel.

Els parlaments institucionals aniran a càrrec d’Anna Sallés, presidenta de l’Amical de Ravensbrück; Margarita Català, vicepresidenta de l’Amical de Ravensbrück pel Comitè Internacional de Ravensbrück i filla de Neus Català; Montse Gatell, presidenta de l’Institut Català de les Dones i Meritxell Borràs, consellera de Governació i Relacions Institucionals i presidenta del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya.

Acte d’homenatge obert al públic. Aforament limitat. Per rebre la invitació cal enviar un correu electrònic a eblasi@gencat.cat amb el nom complet, correu electrònic i número de telèfon de contacte o bé trucar al 936 347 360.

Contacte
® 2013. Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat
C/ Estelí, 10
08980 St. Feliu de Llobregat
Barcelona
Tel.: 93 666 35 27
cecbll@llobregat.info