Tornar a notícies

El meu poble i jo

Teatre Kursaal, Passeig Pere III, 35 (Manresa) Aquest diumenge 25 de gener a les 18h tindrà lloc l'homenatge a Salvador Espriu "El meu poble i jo". 

Quan esclatar la Guerra Civil al 1936 Salvador Espriu tenía 22 anys. El conflicte bèlic marcar profundament al poeta català i a les seves obres. L'acte preten recollir una serie de les seves poesies més destacades, en la que les acompanyaran música en directe, la veu de Dídac Rocher, la ballarina Anna Marín i l'actriu Bruna Cusí. Al mateix temps, es projectarà el vídeo editat pel Memorial Democràtic "Temps de Memòria", on personalitats com Lluís Llach, Josep Guardiola, Sílvia Bel i Mònica Terribes faran seves les paraules de Neus Català, Salvador Puig Antich i el president Lluís Companys.

L'espectacle ha estat creat i dirigit pel director de teatre Lluís Danés i produït pel Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya. Després de l'obra hi haurà un col·loqui amb Jordi Palou-Loverdos, director del Memorial Democràtic de Catalunya, Lluís Danés i Dídad Rocher.

Contacte
® 2013. Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat
C/ Estelí, 10
08980 St. Feliu de Llobregat
Barcelona
Tel.: 93 666 35 27
cecbll@llobregat.info