Tornar a notícies

El 23-F quaranta anys després

Quan

Data23.02.2021

Hora18:00 h.

El mateix dia de l'esdeveniment es publicarà l'enllaç per accedir a la sala ZOOM.


El doctor en Història Xavier Casals explica en una conferència l’intent de cop d’estat que es va produir el 23 de febrer de 1981 acompanyat de l’exdiputada i testimoni Anna Balletbó.

El 23 de febrer es complirà el quaranta aniversari del darrer intent de cop d’estat que va patir l’Estat espanyol. Tot i els anys que han passat, a dia d’avui encara hi ha oberts diversos interrogants a l’entorn d’aquells fets.

Amb l’objectiu de tractar les causes, com es va desenvolupar el cop d’estat, quins foren els seus responsables i quines conseqüències tingué per a la jove democràcia espanyola, el Memorial Democràtic organitza la conferència El 23 F, quaranta anys després.

Anirà a càrrec de Xavier Casals, doctor en Història contemporània i professor de la Universitat Ramon Llull, especialista en l’època de la transició i les organitzacions d’extrema dreta a Espanya. També hi intervindrà Anna Balletbó, diputada del partit socialista al congrés dels diputats l’any 1981 i testimoni directe d’aquells fets.

 

Contacte
® 2013. Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat
C/ Estelí, 10
08980 St. Feliu de Llobregat
Barcelona
Tel.: 93 666 35 27
cecbll@llobregat.info